Website ontwerp

Een website ontwerpen kan iedereen. Maar een website die past bij jouw onderneming en jouw doelgroep aanspreekt dat is opgave. Dat geldt echter niet voor ons.

Jouw website ontwerp

Door middel van een persoonlijk gesprek gaan we achterhalen wie jij bent en waar jouw organisatie voor staat. Vervolgens bespreken we wie jouw doelgroep is. Door onze ervaringen te delen op gebied van online marketing en jouw kennis van de klant of jouw doelgroep, weten we precies hoe jouw website eruit moet komen te zien.

Door jouw persoonlijkheid, het doel van jouw onderneming en onze kennis te combineren maken wij een website opzet. Deze opzet nemen wij vervolgens persoonlijk met jou door en bespreken eventuele aanpassingen of verbeteringen. Jij weet immers het best wie of wat jouw klant wil.

Wat onze websites speciaal maakt

Persoonlijkheid
Persoonlijkheid

Wij vinden het belangrijk dat jouw website persoonlijk en dichtbij jezelf en je organisatie ligt. Op die manier kun je alsnog die ‘persoonlijke touch’ overbrengen aan je klanten.

doelgericht
doelgericht

Een website is er altijd met een doel. Welk doel dit ook is dat maakt niet uit, echter is het wel belangrijk dat het doel bereikt wordt. De opzet van de site is daarom altijd zo ingericht om jouw doelstellingen te behalen.

vindbaarheid
vindbaarheid

Een goede website, maar niet gevonden worden is natuurlijk verspilde moeite.
Onze website zijn zo ontwikkeld dat jouw doelgroep je gegarandeerd weet te vinden.

Vrijblijvende kennismaking

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op om te bespreken waarbij wij jou eventueel kunnen ondersteunen.