Zoekmachine optimalisatie

Een onvindbare website is geldverspilling. Een vindbare website is afgestemd op het zoek gedrag van jouw doelgroep, dat is hoe wij jouw website online vindbaar maken.

Wat wij voor je doen

Door onze kennis te combineren gaan wij aan de slag met de online vindbaarheid van jouw website. Door middel van een persoonlijk gesprek achterhalen we precies wie jouw klant is, wat hij/zij zoekt en wat jouw verhaal is.

Vervolgens gaan wij aan de slag met jouw website en passen wij deze aan zodat jouw onderneming weer online gevonden wordt. Op basis van onze eigen expertise op gebied van online marketing weten wij precies welke zoekwoorden jouw doelgroep gebruikt en zal jouw website daaraan gerelateerd zijn. Zodat jouw (potentiƫle) klanten je onderneming weten te vinden.

Wat doet zoekmachine optimalisatie?

doelgroep
doelgroep

Het combineren van onze ervaring zorgt ervoor dat wij weten hoe jouw doelgroep zoekt en wat belangrijk is voor deze doelgroep. Op basis van deze zaken passen wij de website aan.

zoekwoorden
zoekwoorden

Jouw doelgroep gebruik bepaalde woorden om te vinden wat er gezocht wordt. Wij optimaliseren jouw website zo dat deze woorden terug komen en daardoor jouw website relevant is.

Tekstueel
Tekstueel

Naast de juiste zoekwoorden passen we ook de teksten aan. Deze wordt aangepast aan de doelgroep zodat deze zich aangesproken voelt. Dit resulteert in tevreden website bezoekers.

Vrijblijvende kennismaking

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op om te bespreken waarbij wij jou eventueel kunnen ondersteunen.