Website optimalisatie

Een website die jouw doelgroep makkelijk weet te vinden. Een website die jouw doelgroep aanspreekt en voorziet van de juiste informatie. Dat is website optimalisatie, volgens ons.

Wat wij voor je doen

Wanneer jouw website niet optimaal is ingericht voor jouw doelgroep dan is dat terug te zien aan de bezoekersaantallen en eventuele aanvragen of aankopen via jouw website. Allereerst gaan we in gesprek met jou en bespreken we wie jouw doelgroep is en welke doelen je wilt bereiken met je website.

Vervolgens gaan wij op basis van deze verkregen informatie voor jou aan de slag. Met website optimalisatie gaan we op twee vlakken aan het werk; online vindbaarheid & jouw website. De online vindbaarheid gaan we verbeteren door middel van SEO (zoekmachine optimalisatie) en jouw website wordt aangepast om meer aanvragen of verkopen te realiseren op basis van de eigenschappen van jouw doelgroep (conversieoptimalisatie).

Wat jouw onderneming ervan gaat merken

Meer bezoekers
Meer bezoekers

Doordat wij aan de slag gaan met het verbeteren van de online vindbaarheid van jouw website. Zul je merken dat je website beter bezocht wordt.

Tevreden bezoekers
Tevreden bezoekers

Jouw website zal aangepast worden aan jouw doelgroep. Hierdoor zal jouw doelgroep zich prettiger door jouw website kunnen bewegen en voorzien worden van de juiste informatie.

Meer klanten
Meer klanten

Je website wordt een nieuw verkoopkanaal. De website wordt voorzien van de juiste informatie en voorzien van technieken die jouw bezoekers veranderen in potentiĆ«le klanten en mogelijk ‘echte’ klanten!

Vrijblijvende kennismaking

Ben je benieuwd naar wat wij voor jouw onderneming kunnen betekenen, neem dan contact met ons op via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met je op om te bespreken waarbij wij jou eventueel kunnen ondersteunen.